Terrárium - háttér - világítás - berendezés - Terrárium - készítés

Terrárium készítés logo

Terrárium Készítés

Tartalomhoz ugrás
Terrárium képek
Az alábbi képek az elkészült munkáimról készültek. Az árak valós értékűek, így ha talál megfelelő méretű és felszereltségű terráriumot - akváriumot, akkor azonnal láthatja, mennyibe kerül.
A képekre kattintva további képek között lapozhat
Agáma Terráriumok
Szakállasagáma terrárium
Agáma terrárium

A terrárium sivatagi körülményekhez van igazítva, mind színben mind berendezésben. A megfelelő levegő cserét az alsó felső szellőzés biztosítja. A növények élő, sziklakerti pozsgások, amik tűrik a meleget és a szárazságot.

Szakállasagáma terrárium
Agáma terrárium 100x45x40

A képen látható terrárium mindent tartalmaz amire az agámának szüksége van. Ide már csak az agámát kell berakni, és egy jó helyet találni a terráriumnak. A terráriumot kérheti talajfűtéssel is amit imádnak a szakállasagámák.
Egyedi árajánlatkéréshez katintson
ide, vagy keresen Önnek megfelelő méretű terráriumot itt.

Szakállasagáma terrárium
Agáma terrárium 120x50x50

120x50x50 Hátterezve, világítással, berendezve.
A világítást kérheti T5 UVB csővel vagy E27 kompakt izzóval is.
Extra kiegészítés lehet talajfűtéssel is rendelni, amit nagyon szeretnek az agámák.

Kígyó terrárium
Királypiton terrárium berendezve
Pitton terrárium

Nagyobb testű kígyóknak teljesen berendezett terrárium, napozókkal, alatta bújó hellyel, mászó fával, a hátfalban élő növényekkel. A világítás a terrárium méretére készítve akár éjszakai fénnyel is.
További képeket és árakat ide kattintva talál, egyedi méretre árajánlatot pedig itt kérhet.
királypiton terrárium
Király pitton terrárium

A teljesen berendezett terrárium biztosítja kígyónk megfelelő lakóhelyét. A párkányokon megfelelően feltud melegedni, alatta pedig a hűvösebb helyen nyugodtan tud pihenni. A berendezés megfelelő elhelyezésével, teljesen el tud tűni a szem elől. A beültetett növények fokozzák a terrárium  természetességét
Gabona sikló terrárium
Sikló terrárium

Siklóknak kisebb méretű terrárium is elég, de a háttér, berendezés és világítás ugyan olyan fontos számukra is. A természetes kialakítással és anyagok felhasználásával teszem használhatóvá a siklófélék lakóhelyét. Nagy párkány, alatta búvóhely, élő növények, mászóágak, mind része a komplett terráriumnak.
Gekkó terrárium
Gekkó terrárium berendezve
Gekkós terrárium

70x40x35 terrárium, ami egy gekkónak ideális méret. A háttér kialakításában napozó, egy nagyobb barlang és több búvóhely is helyet kap. A komplett terráriumba dekorág, beültettet élőnövény, és aljzat tartozik bele. Ide már csak a kedvencet kell berakni, és figyelni ahogy belakja otthonát.
Gekkós terrárium éjszakai fénnyel.
Az éjszaka aktív állatoknak lehet kérni beépített, külön kapcsolható éjszakai LED világítást.
Alacsony fogyasztása miatt, energia takarékosan lehet kedvencének a teljes körű napi ciklust biztosítani. A nappali világítást érdemes az éjszakai világítással kombinálni.
Gekkó terrárium berendezve
Gekkós terrárium

Ebbe a 80x40x40 méretű terráriumba már több gekkó is elfér, csak a nemek arányára kell figyelni. Két napozót, külön melegítő izzók világítják meg, így bőven van hely a sütkérezésre. Búvóhely is kettő van, amiben kényelmesen elférnek ha már elég volt a napozásból.
Teknős terrárium
Teknős terrárium

Görög teknős terrárium

100x50x40 3-7 éves kor közzött még elegendő méret teknősök számára.
A háttér úgy van kialakítva, hogy minél kevesebb helyet vegyen el az alapterületből. Búvóhely kalakítása és növények beültetése, teknősünk komfortérzetét növeli.

Teknős terrárium egyszerű
Egyszerű teknős terrárium

Ez a fajta terrárium nagyon költség hatékony mégis tökéletes megoldás kis teknős számára. A terrárium magaságának itt elegendő a 20-25cm. A világítást egyszerű csiptetős lámpával megoldható. A barlang és a nővény ültetési lehetőség is megoldható.
Görög teknős terrárium
Teknős terrárium

120x60x40 méretű terrárium már végleges otthonnak is megfelel. A teljes felszereltségű terráriummal biztositani tudja az ideális körülményeket. De használhatja teknősének téli elhelyezésére is, ha van nyári kifutója kialakítva a kertben és ha nem akarja altatni. A lámpatestben két melegítő és egy UVB izzó biztosítja a meleget és a D vitaminhoz nélkülözhetetlen UV sugárzást.
Kaméleon terrárium
Kaméleon terrárium

Berendezett kaméleon terrárium

Nagyméretű komplett terrárium mindent tartalmaz amire egy kaméleonnak szüksége van. Háttér, amiben ültető zseb is van, mérettől függően 1-3.  A világítás két melegítő és egy UVB izzót tartalmaz, igény szerint Neon csövet. A berendezés természetes mászóágakból, élő növényekből és kókuszrost aljzatból épül fel.

Kaméleon terrárium

Kaméleon terrárium

60x40x80
Ez kaméleon terrárium egy automata párásító hely kialakítással készült a tető üvegbe fúrt lyuk segítségével. Ott stabilabban rögzítheti a párásító fúvókát. De a párásítóval óvatosan kell bánni mert túl vizesedéshez is vezethet.

Kaméleon terrárium

Komplett kaméleon terrárium

65x40x90 méretű komplett terrárium párduc kaméleonnak ideális méret. Ehhez a felszereltséghez már semmire sincs szüksége, már csak a kaméleont kell berakni. Ha nőstény kaméleon a lakója a tojás rakáshoz is elég hely van földel feltölteni, de a berendezés ezt is tartalmazza.

Vissza a tartalomhoz